Even kennismaken


MoveNext - duurzaam advies is onderdeel van MoveNext BV, een goedlopend internetbedrijf. Domeinnamen, websites, en doorstuurservices enzo. Leuk? Zeker. Brood op de plank? Ja hoor. Draagt het bij aan een betere wereld? Nee. Terwijl dit juist nu zo hard nodig is. Dus waagden wij de sprong in het diepe: een nieuw bedrijf met dezelfde mensen. Met de focus op duurzaam advies voor openbare gebouwen.

Ons doel: duurzaamheid stimuleren. De grootste vervuiler van Nederland is de gebouwensector, met name kantoorpanden. Openbare gebouwen hebben zijn enorm zichtbaar en hebben een voorbeeldfunctie. De meest invloedrijke mensen van Nederland zitten in die panden. Dus, bedachten wij, daar kunnen we de grootste klappen maken. Zeker omdat duurzaamheid ook zorgt voor kostenbesparing, comfort, en uitstraling. Aan ons de schone taak om dit duidelijk te maken.

Daarom geven wij duurzaam advies aan openbare gebouwen. Voor het milieu, maar ook voor de awereness. Er komen immers veel mensen in openbare gebouwen. Voorzie je die van steekhouden en duurzaam advies, volgen kantoorpanden vanzelf na openbare gebouwen.

U bezoekt de informatiepagina over duurzaam advies voor openbare gebouwen en de uitdagingen daarbij.
Klik hier voor onze diensten.