Grote verandering per 1 december

MoveNext - media design draagt de support en het beheer van hostingabonnementen en domeinnamen over aan JVH Hosting. De bedoeling is dat er voor onze klanten zo min mogelijk wijzigt. JVH Hosting gebruikt hiervoor de processen en systemen van MoveNext - media design. Ook de prijzen en de producten blijven gelijk. Voorlopig zullen e-mail en telefoonnummer doorverwijzen.

Zo doen we samen alles om de dienstverlening aan de klanten van MoveNext gewoon voort te zetten. Belangrijk is dat de naam en het bankrekeningnummer voor klanten gaan veranderen, dat zal precies op de factuur staan.

Heeft u een Snelsite? Dan verandert er niets! MoveNext blijft gewoon Snelsites leveren en u kunt voor vragen en advies altijd bellen met de Snelsitehelpdesk.

JVH Hosting is een ideale partner om de hostingdiensten van MoveNext over te nemen. 5 jaar geleden begon Job van Harn in lijn met zijn studie met het bieden van internetdiensten. Het bedrijf is snel gegroeid. Job van Harn: 'Dit is een enorme kans! Wij willen graag de klanten van MoveNext - media design van dienst zijn en gaan daar de techniek en systemen van MoveNext voor gebruiken.' Voor de klanten van MoveNext verandert verandert de naam en niet de dienst en prijs. Huibrecht Bos is net zo enthousiast: 'Het is prachtig dat we in JVH Hosting het enthousiasme herkennen dat wij zelf ook voelen. Hosting is een zoektocht naar de beste techniek om klanten van dienst te zijn. MoveNext biedt betrouwbare processen en systemen en JVH Hosting kent de jongste betrouwbare innovaties'.
MoveNext wil na 20 jaar de bakens verzetten. In 1999 stapte MoveNext in de transitie naar digitaal. Dat is nooit af en nu wel uit de pioniersfase. Die fase van het onbekende blijft trekken: MoveNext wil zich steeds meer gaan richten op de transitie naar duurzaamheid.

Een deel van de klanten zal klant zijn van MoveNext en JVH Hosting. Klanten die Snelsite gebruiken gaan domeinnamen en e-mail met de ondersteuning daarop afnemen van JVH Hosting. Huibrecht: 'Dat is een veilig gevoel: wij gaan met onze klanten mee naar JVH Hosting voor de techniek. En we blijven natuurlijk Snelsites bouwen. Dat combineert heel goed met advies over duurzaamheid.'
Job: 'we moeten nog oppassen dat we geen concurrenten worden: Snelsite is een prachtig systeem en wij bouwen met name met sites en shops met Wordpress'.

Formeel zal JVH Hosting de ondersteuning, het beheer en de facturatie per 1 december overnemen. En voor de herkenbaarheid steeds ook het logo van MoveNext media design tonen.

Als je meer wilt weten, ga dan naar MoveNext.nl of JVH Hosting.nl. En samengevat: we vinden het belangrijk om je te informeren, maar je hoeft nu niets te doen of aan te passen.