• Van een onverwacht telefoontje naar een nieuwe website binnen enkele dagen. Dat is wat we het liefste doen

Waarom wij elke dag fluitend aan het werk gaan

Duurzaamheid is voor ons de wereld mooier achterlaten dan we hem hebben aangetroffen. Een verbetering noemen wij duurzaam als deze bij draagt bij op de volgende 3 niveaus..

  • besparing
  • het is gezond
  • het is mooi
De energietransitie is voor onze klanten een zoektocht naar verbetering. Elke verbetering begint bij verandering, maar niet elke verandering is een verbetering.

De energieprestatie van een gebouw verbetert als er geen koeling is. De arbeidsproductiviteit verbetert als de temperatuur niet te hoog oploopt. Wat is wijs? Duurzaam is niet zoeken naar een compromis, maar het vinden van een oplossing. Gezondheid en welzijn is een uitgangspunt. 

Net als gezondheid is ook de zichtbaarheid van belang is. Misschien herken je dat: zonnepanelen zijn niet altijd een verfraaiing. Beneden maken mensen de tuin mooi en je oog trekt naar opvallende blauwe panelen met aluminium profielen op het dak....

Dat kan anders. De terugverdientijd is niet de enige manier om een investering te beoordelen. Zeker als je meeweegt dat duurzame investeringen zo 25 jaar zichtbaar zijn. Zichtbare investeringen in duurzaamheid kunnen maar beter mooi zijn.