• Wat krijg ik precies met SNELBESLOTEN?

Wat krijg ik precies met SNELBESLOTEN?

SNELBESLOTEN zorgt voor een compleet pakket van uitnodigen, inloggen, delen en leren van elkaars kennis en ervaringen in een... 

...besloten omgeving; toegankelijk via handige sleutellinks.
Soms is niet alle informatie geschikt om openbaar te delen en is het handig om een centrale plek te hebben, die goed beveiligd is maar met een eenvoudige toegang. Ideaal van SNELBESLOTEN is namelijk dat de toegang wordt geregeld via handige sleutellinks waarbij leden geen moeilijk paswoord en gebruikersnaam hoeven te onthouden.

Het pakket SNELBESLOTEN bestaat uit een frisse vormgeving en een menu-structuur. De besloten website biedt een handige opbouw van vaste blokken wat zich goed leent voor het overzichtelijk delen van informatie. Ook is het mogelijk om nieuwe leden uit te nodigen, kan men via een eigen account zich aan,- en afmelden en is het mogelijk om via slimme formulieren vragen te stellen en bijvoorbeeld pollls te houden. Ook zit er een nieuwsbriefmodule en kalenderfunctie in om evenementen en afspraken bij te houden. 

Kan ook met minder? Betaal ook minder! Zo kan je kiezen om minder ondersteuning vanuit MoveNext te gebruiken, of het aantal overzichtspagina's terug te brengen naar 2 pagina's. Ook kan je ervoor kiezen om geen publiek gedeelte te hebben. Wat je niet gebruikt, hoef je bij ons niet te betalen.