• Ruurd Portman - PIT Advies Interim

Ruurd Portman - PIT Advies Interim

Online presence is een must voor een adviseur

"In oktober 2015 heb ik eindelijk mijn eigen website online, genaamd: pit-adviesinterim.nl. Vijftien jaar heb ik met passie diverse rollen vervuld in de IT. Op deze kennis wil ik graag voortborduren als adviseur voor het optimaliseren van bedrijfsfuncties.Voor het binnenhalen van opdrachten is online presence met een eigen website een must!

Voordat een potentiële opdrachtgever besluit om kandidaten uit te nodigen voor een kennismaking, zal hij zich oriënteren op internet. Als je dan niet te vinden bent beland je al snel op de stapel met afvallers. Als je echter te vinden bent met een eigen site die jouw eigen identiteit uitstraalt heeft dit een positief effect op de indruk die je bij de opdrachtgever maakt. Daar ben ik van overtuigd.

Ik ken de oudere versie van Snelsite nog en heb altijd positieve ervaringen met het product gehad voor de opzet van mijn vrijwilligersproject. Inmiddels is SNELPROMO flink doorontwikkeld en alleen nog maar eenvoudiger geworden. Ik hoefde daardoor niet lang na te denken om gebruik te maken van SNELPROMO. Over de dienstverlening ben ik ook erg tevreden, Julia heeft mij geholpen met de opzet en beantwoordt snel je vragen. Je krijgt waar je om vraagt; er is duidelijkheid en helderheid bij MoveNext.

Wat mijn website bijzonder maakt is dat hij beknopt en krachtig is. Hij doet precies waar hij voor is bedoeld: mij en de dienstverlening van mijn bureau presenteren. Niets meer en niets minder. Doordat ik gebruik maak van SNELPROMO heb ik een aantal functionaliteiten niet, waaronder het toevoegen van directe links van je contactgegevens en een link naar je profiel op LinkedIn. Gelukkig ben ik technisch ingesteld en lukt mij dit zelf met functionaliteiten binnen HTML. Maar heb je hier liever meer ondersteuning bij vanuit SNELPROMO, dan kan je natuurlijk kiezen voor uitbreiding. Voor alle wensen heeft MoveNext eigenlijk het juiste pakket."