• Peter van Helden - Banketbakkerij van Helden, specialiteit, snelbezorgd

Een tevreden klant vertelt: Peter van Helden - Banketbakkerij van Helden

"Ik kan altijd de laatste aanbiedingen van de week laten zien"

 
"Met trots kan ik zeggen dat Banketbakkerij van Helden één van de eerste bakkers in Nederland is met een eigen webshop en site genaamd: debanketbakker.nl. In de zomer van 2015 heb ik de overstap gemaakt naar een nieuwe website. Hoewel ik in het verleden gebruik heb gemaakt van diverse beheersystemen, moet ik zeggen dat ik tot nu toe erg tevreden ben met de mogelijkheden van mijn SNELBEZORGD.

Wat ik zo belangrijk vind aan een eigen website, is dat het je visitekaartje is voor je klanten. Dit is ook een belangrijke reden geweest om over te stappen, de lay-out van ons oude beheersystemen zag er oubollig uit en paste zich niet aan op je mobiel of tablet. Tegenwoordig zoeken klanten steeds vaker via het internet, daardoor is het belangrijk dat je hoog in de zoekresultaten komt te staan, dit wil ik graag bereiken met SNELBEZORGD. Maandelijks ontvang ik ook een overzicht van mijn bezoekersaantallen en tips voor de vindbaarheid van mijn website, dit is erg handig!

Op mijn website staat altijd een uitgebreide beschrijving van het assortiment met aantrekkelijke foto's en de aanbieding van de week. Ik vind het erg prettig om met pagina's te werken die opgebouwd zijn uit blokken, wat je op mijn website kunt zien. De blokken maken het erg overzichtelijk; als je een andere opstelling wilt toepassen, kun je dit ook snel wijzigen. Er is vanuit MoveNext genoeg ondersteuning en ze verzorgen voor vaste klanten een paar keer per jaar een masterclass. In die masterclass kun je nog meer halen uit je website. Er zijn vele functionaliteiten zoals het werken met Google formulieren of het opzetten van polls. Allemaal extra functies om je website levend te houden en zo meer interactie te creëren met je klanten.

De website is geïntegreerd samen met de webshop, ideaal voor klanten met die via internet willen bestellen. Bovendien maak ik veelvuldig gebruik van social media dat ook gelijk geïntegreerd is met de website. Zo geven we regelmatig een taart of iets anders weg. Al met al wil ik het meeste uit mijn website halen en heb ik het gevoel dat dit verwezenlijkt kan worden met een SNELBEZORGD.