• snelwerk, leiden, libertas

Libertas Leiden

Het downloaden van formulieren wordt een stuk eenvoudiger

"Voor ons staat het leveren van goede zorg voorop, dit doen wij inmiddels meer dan 50 jaar aan de inwoners van Leiden. Je vindt onze activiteiten op libertasleiden.nl".

Onze website is volledig op maat gemaakt en wij zijn erg blij met de vormgeving en de functionaliteiten van SNELWERK. De website is voor Libertas Leiden van groot belang, omdat het de eerste kennismaking met de klant is. Het is als het ware ons visitekaartje. Daarom moet de website overzichtelijk, aantrekkelijk en goed te vinden zijn. Dit is een van de redenen geweest dat we begin dit voorjaar, van een verouderde website, zijn overgestapt naar SNELWERK

SNELWERK bood ons de mogelijkheid om snel een website te laten bouwen, die zeer eenvoudig te onderhouden is, zowel op de computer als tablet. Bovendien werkt Snelsite visueel, waardoor het ook voor de oudere bezoeker toegankelijk en aantrekkelijk is. En last, maar zeker not least, heeft Snelsite een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kosten blijven laag, waardoor we meer financiële ruimte hebben voor onze core business: het leveren van goede zorg!

De website van Libertas Leiden is bijzonder, omdat er alleen de noodzakelijke informatie op staat. Er is een zoekfunctie ingesteld en je kunt direct formulieren downloaden in PDF. Binnen twee klikken ben je bij de gewenste informatie. Geen doolhoven, ingewikkelde sitemaps of dat soort zaken, je kunt alles zelf onderhouden. Dat is tevens ook de tip voor anderen: begin met een schone lei en onderzoek waarvoor mensen op jouw website komen. In de samenwerking is hier ook veelvoudig aandacht in besteed. Vaak spreken techneuten ingewikkelde taal maar alles was erg duidelijk voor mij uitgelegd vanuit MoveNext. Voor maatwerk is het erg belangrijk dat er helder wordt gecommuniceerd. Bij het ontstaan van SNELWERK werden vragen goed uitgelegd en verliep het contact prettig. Zo word je je eigen beheerder van je website."