• SNELACTIVITEIT is een compleet pakket van verzamelen van informatie over activiteiten, uitnodigingen van deelnemers, onderhouden en deelnemen aan activiteiten.

Wat krijg ik precies met SNELACTIVITEIT?

SNELACTIVITEIT is een compleet pakket van verzamelen van informatie over activiteiten, uitnodigingen van ... 

...deelnemers, onderhouden en deelnemen aan activiteiten. Het pakket SNELACTIVITEIT bestaat uit een frisse vormgeving en een menu-structuur. Het pakket biedt een handige opbouw van vaste blokken wat zich goed leent voor het overzichtelijk tonen en delen van activiteiten. Deze activiteiten kan je indelen op basis van datum, locatie en een categorie. 

Voor de diverse activiteiten kan je mensen uitnodigen via een nieuwsbrief of notificatie en is het mogelijk om een inschrijfformulier aan een activiteit te hangen en de gegevens door te sturen naar de organiserende partij. Ook is het mogelijk om de activiteiten op beeldschermen te tonen op gewenste locaties. Het beheer is heel eenvoudig. Is een activiteit voorbij, dan wordt het automatisch niet meer getoond. 

Kan ook met minder? Betaal ook minder! Zo kan je kiezen voor een vereenvoudigde vormgeving, alleen de overzichtspagina's voor Activiteiten en de organisatie te tonen of om geen notificaties naar mensen te sturen. Ook is het mogelijk om de activiteiten niet te promoten via beeldschermen op locatie. Wat je niet gebruikt, hoef je bij ons niet te betalen.