• pakket website, specialiteiten SNELBEZORGD?

Wat krijg ik precies SNELBEZORGD?

SNELBEZORGD zorgt voor het presenteren, promoten, verkopen, afrekenen en uiteraard bezorgen van lokale (vers)producten. Dit complete ...

...pakket bestaat uit een eigentijdse webshop speciaal gericht op de promotie en verkoop van (vers)producten. Het pakket bestaat uit een frisse vormgeving en een menu-structuur. Het pakket biedt handige productblokken waarbij jouw producten overzichtelijk en aantrekkelijk getoond worden. Uiteraard met de mogelijkheid van foto's en filmpjes. SNELBEZORGD kan met 1 druk op de knop de laatste toegvoegde producten in een nieuwsbrief plaatsen en tonen op beeldschermen in jouw winkel. Uiteraard kunnen jouw producten in de winkelwagen geplaatst en afgerekend worden via een kassa-module. 

Ideaal van SNELBEZORGD is dat het bij de verkoop rekening houdt met de variaties in bezorging op basis van houdbaarheid, omvang van de bestelling en de afstand naar de klant.

Kan ook met minder? Betaal ook minder! Zo kan je kiezen om het casten naar beeldschermen in jouw winkel, een directe notificatie naar een nieuwsbrief, de kassamodule of minder pagina's voor uw assortiment op jouw site niet af te nemen. Wat je niet gebruikt, hoef je bij ons niet te betalen.