Vacature web marketeer VERVULD

Wij zijn op zoek naar een leuke nieuwe collega! Als Web Marketeer heb je een uitdagende, zelfstandige en afwisselende baan. Het is een rol op het snijvlak van marketing en leadgeneratie, marketing automation, e-marketing, e-mailingen en web communicatie. Je werkt aan online mailingen, marketinguitingen en webteksten om antwoorden te geven op vragen die leven bij klanten en prospects. Daarmee gaat het er om relevante content te maken.

Daarnaast bedenk je...

marketing en communicatie uitingen die de doelgroep op de juiste manier weten te raken!

  • 30% van je tijd reageer je op aanvragen die vanuit jouw eigen marketing acties en webverzoeken komen. Dit doe je snel en kordaat. Bij jou hoeven klanten nooit lang te wachten op een reactie.
  • 30% van je tijd besteed je aan het benaderen van bestaande klanten om ze aanvullende of extra producten aan te bieden. Hierbij kan je denken aan het benaderen van hosting klanten of klanten met verouderde websites.
  • De overige 40% ben je bezig met het genereren van leads en sales op basis van acquisitie gericht op doelgroepen.

We zien veel kansen in de markt en zoeken iemand die die kansen omzet in business! Kom jij ons daarbij helpen?

En jij?
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • Goede kennis van content marketing, marketing automation en e-marketing
  • Commercieel gericht, Je wilt scoren en het maximale uit je marketingactiviteiten halen;
  • Een “vlotte” pen en gewend om relevante en interessante (web) teksten te schrijven;
  • Sterke communicatieve vaardigheden (creatief, duidelijk en enthousiast);
  • In het bezit van een stevige dosis doorzettingsvermogen en motivatie.
Geboden
Werken bij het leukste webbureau van Leiden gelegen in hartje centrum! Slechts 5 minuten lopen van CS Leiden. Het salaris ligt tussen € 2.800 en € 3.300 bpm op full time basis. Om erachter te komen hoe leuk we echt zijn is er maar een optie: de koffie staat klaar! 

We bieden een betrokken en gezellige omgeving vol mogelijkheden om jezelf te zijn en je te ontwikkelen. Initiatief wordt sterk gewaardeerd en je krijgt volop de ruimte te werken aan je eigen ontwikkeling. Er is sprake van een hecht team van collega’s, die regelmatig activiteiten ondernemen en gezamenlijk lunchen. Er is de mogelijkheid om de functie parttime (minimaal 28 uur per week) in te vullen.

Ben je er zeker van dat we jou zoeken?
Primatch ondersteunt MoveNext bij het werven en selecteren van deze uitdagende allround online marketing vacature. We vinden het leuk om te horen wat je in de functie aanspreekt. Contactpersoon voor deze functie is Huibrecht Bos. Bellen kan natuurlijk ook via 071 - 524 18 36. Aanvullende informatie vind je op www.movenext.nl. Meteen reageren? Gebruik dan de onderstaande sollicitatie knop!

Acquisitie door arbeidsmarktintermediairs naar aanleiding van deze advertentie wordt door MoveNext niet op prijs gesteld.