Onze maatschappelijke betrokkenheid (MVO)

Het doel heiligt niet de middelen… Dat is misschien wel de kern van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is belangrijk wat je doet en ook belangrijk hoe je dat doet. 

Wij vinden het belangrijk om te ondernemen vanuit een duurzame gedachte. Duurzaam in de letterlijke zin, dat het op lange termijn houdbaar is. Met duurzaam letten we op ons energiegebruik, maar ook op de wijze waarop we met elkaar omgaan.


Heel belangrijk is ook wat we toevoegen aan de samenleving. Vanuit die gedachte hebben we ons ingespannen in allerlei organisaties die Nederland wat mooier of internet iets beter en wat duurzamer maken.

Internet biedt veel alternatieven voor producten die niet duurzaam zijn. Het duurde een poosje, maar eindelijk daalt de papierconsumptie en zelfs vrij snel. Het nieuwe werken maakt gebruik van minder meters, minder gebouwen en minder transport. Websites voorkomen verspreiding van veel folders.

Voor organisaties met een ANBI status (algemeen nut beogende instellingen), hebben we een speciaal aanbod. Die krijgen dezelfde scherpe aanbiedingen, de 21% btw komt echter niet bij de rekening op, maar komt voor onze rekening.