• Movenext leiden bouwt Specialiteiten websites zoals SNELWERK, SNELBESLOTEN, SNELPROMO, SNELWIKI, snelactiviteit etc,

MoveNext bestaat 20 jaar

Het is haast niet voor te stellen: 20 jaar geleden werd MoveNext opgericht. De kernactiviteit is hetzelfde: wij helpen om je zo goed mogelijk op internet te presenteren. Dat lijkt 'hetzelfde', maar hoe anders is het geworden....

Wij waren er bij. Bij de introductie van zoveel mooie nieuwe toepassingen op het internet. De opkomst van content management systemen, zoekmachines, hoge resoluties, google, youtube, social media. Maar ook de hele beweging naar '2.0', waar het internet interactief werd. De harde scheiding tussen gebruikers en beheerders verdween. Aanbieden, kopen, feedback en recensies worden online met elkaar verbonden.

Er is ook zoveel verdrongen door de mogelijkheden van het internet:
Waar is de fax, de krant, de papieren factuur? Waarom bellen als je kunt mailen, chatten, appen? Overtypen wordt scannen. Secretaresses zijn er nog, maar niet meer om te printen, verzenden en kopiƩren. Net als de meeste boekhouders, magazijnmedewerkers, verkoopmedewerkers etc.

Het internet helpt met de verschuiving dat mensen doen waar mensen goed in zijn: intelligentie en creativiteit toevoegen aan het werkproces. En de vraag voor de komende 10 jaar is: hoe lang is dat nog nodig?

Wij doen wat we doen: we helpen je op internet en we helpen je het internet op. Met liefde voor het vak, met plezier in het werk en met waardering voor onze klanten.