Storing web12.movenext.nl verholpen | 15 mei 2018

Update: 12:30u 
De dienstverlening op web12.movenext.nl is volledig hersteld en het onderliggende probleem verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail ons gerust! 


Update 12:10u: De dienstverlening is vrijwel volledig hersteld en het onderliggende probleem opgelost. Als het goed is ondervindt u geen problemen meer met het benaderen van de diensten op web12.movenext.nl, mocht dat het toch geval zijn, neem dan contact met ons op.

Vanochtend was er enige tijd sprake van een hoge belasting op server web12.movenext.nl. Hierdoor werkten websites en mailboxen trager of waren deze zelfs onbereikbaar. De storing is inmiddels opgelost en de onderliggende oorzaak gevonden. We houden de status nauwgezet in de gaten. 

Impact: hoog, dienstverlening hersteldUpdate 11:40u: We zijn stapsgewijs de dienstverlening op de server aan het herstellen maar houden de situatie nauwgezet in de gaten. Naar verwachting kunt u nog enige tijd vertraging ondervinden in gebruik van websites en e-mail.

Update 11:30u: De genomen maatregelen blijken helaas nog niet voldoende effect te hebben. Belasting van de server blijft hoog. We werken er hard aan zo snel mogelijk de dienstverlening te herstellen.