• Interesse? Mail me of bel mij op 071 524 1834

Interesse? Mail me of bel mij op 071 524 1834

Wil je solliciteren? Mail me je linked in profiel of je cv. Of bel me gewoon even, als je interesse hebt wil ik je graag even spreken. Je hoeft je op dat gesprek niet speciaal voor te bereiden: je zit al op onze site, dat is voldoende :) en ik wil graag meer van jou weten.

Mail naar hbos@movenext.nl of bel mij direct: Huibrecht Bos 071 524 1834 (als ik even niet bereikbaar ben, bel ik je terug) 


De bedoelling is dat je acties en campagnes bedenkt en uitvoert. En ook dat je partijen zoekt en ziet waar onze producten geknipt voor zijn. Het is op zoek naar de graal: in een real life omgeving onderzoeken wat in B2B en nieuwe media werkt. Wij zijn niet zo van de harde verkoopmethoden. Wel helpen we graag klanten verder. Op internet. En daar zijn we goed in.

De kennis die we opdoen is ook relevant voor onze klanten, die veelal ook B2B zijn. Graag willen wij ze adviseren hoe ze online beter contact kunnen leggen, in het zicht kunnen lopen. Wat is de manier om op het juiste moment in beeld te komen?

Het is een zelfstandige functie. Je mag onconventioneel te werk gaan en al je creativiteit gebruiken. Meer dan de helft van de tijd is bedoeld om nieuwe groepen te benaderen.

Kort over MoveNext:
Met bijna 10 collega's help ik organisaties om goed en eenvoudig gebruik te maken van het internet. Waar mogelijk met behulp van standaarddiensten. 

De nieuwste trend is dat websites weer snel eenvoudiger worden. Alle slimme mogelijkheden die we vroeger op maat maakten, kunnen we nu gewoon aan de website verbinden:

  • Filmpjes staan niet meer op onze server, maar komen van youtube.
  • Blogs en reacties plaatsen klanten niet meer op de site, maar op facebook en twitter.
  • Vindbaarheid alleen vanuit Google is voor een deel overgegaan naar aanbeveling op social media en andere websites.
  • We hebben zelfs betaaldiensten ontwikkeld, waar we dat nu eenvoudig aansluiten op een payment provider.
  • Zelfs de routebeschrijving is op sites nu vervangen door een klein kaartje waarmee je direct je route kunt berekenen (dank je wel Googlemaps).
Zo is de website de kleine kern van bredere communicatie. Als de techniek steeds eenvoudiger is, dan moeten we het vooral ook simpel houden.