Social media en sales functie

We hebben een hele leuke functie! We zoeken een collega die dol is op communiceren, op social media, bellen, mailen etc. En daar haar beroep van wil maken.

Het gaat om een nieuwe functie die precies zit tussen marketing, communicatie en sales. MoveNext heeft een supermodern product dat op een oude wijze wordt verkocht. Dat kan natuurlijk beter, maar de vraag is: kun jij dat beter? Vind jij een manier om in contact te komen met bedrijven die om onze diensten verlegen zitten?

Genoeg mensen die met een #dtv op zoek zijn naar een nieuwe website, betere vindbaarheid, een snelle site voor een event of gewoon hosting. 

MoveNext doet het heel goed. We hebben grote veranderingen achter de rug. In 2013-2014 hebben we de omschakeling gemaakt van een Tech provider naar een Service provider op internet. Veel techniek kopen we in. Wij dragen bij aan het succes op internet van honderden bedrijven, scholen, stichtingen en zzp'ers.

Daarin zoeken we nieuwe manieren om met meer mensen contact te houden. Kun jij dat? Via het web natuurlijk. Daarna komt altijd weer dat we graag onze klanten spreken, ontmoeten en helpen. We zoeken niet iemand die alleen maar leuke tweets maakt, we zijn op zoek naar jou als jij contact weet te leggen.