Kan Snelsite wat jij nodig hebt?

Heel eerlijk: Snelsite kan lang niet alles zelf, daarom werkt het samen met specialisten. Je kent ze wel: Youtube, Twitter, Facebook, Googlemaps etc.
Filmpjes of kaartjes zijn populair in websites. In plaats van deze functies te ontwikkelen, maken we de aansluiting bij wie dat het beste kan.

Snelsite kan bijvoorbeeld zelf geen filmpjes voor je bewaren en tonen. Daar werken we samen met Youtube en Vimeo. Zij bewaren de filmpjes en wij tonen ze heel slim op de website: op een pagina of in een tekst. Nog een leukere functie; zetĀ een filmpje op de achtergrond van je website.

Er zijn zoveel mooie functies op internet beschikkbaar, dat had Snelsite niet beter doen. Daarom doen we er alles aan om slim samen te werken. Zo bieden we samen allerlei functies voor social media, afrekenen, fotoboeken, statistieken/analytics, mailchimp etc.

Het leuke van deze samenwerking is: het is vaak beter en het kost je niets of bijna niets. Voor mij is het voordeel: we houden op deze manier ingewikkelde functies zo eenvoudig mogelijk.