• Stefan Baecke met Coparan

Stefan Baecke met Coparan

Door onze website willen wij onze missie bekend maken in de voedselindustrie

“Als Coparan focussen wij op natuurlijke en duurzame manier van minder verspilling in de voedselindustrie. Twee jaar geleden zijn wij begonnen met een klein team dat gelooft in de kracht van eerlijke voeding. In die tijd kwamen wij in aanraking met Snelsite. Door middel van een Snelsite was het mogelijk om in een korte tijd een website op te bouwen en dit, als visitekaartje, te tonen aan de buitenwereld.

Wij hebben voor een SnelsitePro gekozen omdat het geen complex onderhoud vergt. In gebruik is het een goed ingerichte website; het is duidelijk waar alles staat en mobiel toepasbaar. Er zijn verschillende templates waar je uit kunt kiezen en in de toekomst komen er steeds meer bij. Dit maakt het voor ons ook aantrekkelijk. Voor onze andere website, genaamd Yespers, hebben wij een designbureau ingeschakeld. Je ziet dat we deze website wat interactiever hebben gemaakt voor consumenten. Zo is er meer gebruik gemaakt van visuals. Yespers is een zoet broodbeleg zonder toegevoegde suikers, je vindt het onder andere in supermarkten zoals de Jumbo. Met dit product, en vele andere die er volgen, willen wij transparantie bieden in de voedselindustrie."

Ben jij ook een ondernemer en wil je snel en gemakkelijk een website voor je startende bedrijf? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden van een Snelsite.