• Huub Duivenvoorden met Teylinger Borduur Services

Huub Duivenvoorden met Teylinger Borduur Services

Via een webwinkel verhoog ik het gebruiksgemak

“Wij willen graag doen waar wij goed in zijn en dat is het computerborduren met een persoonlijke boodschap. Via onze website presenteren wij een aantal opgedane borduurvoorbeelden en kun je onze catalogus inzien. Wij hebben voor een SnelsitePro gekozen omdat het overzichtelijk is en je kunt gemakkelijk nieuwe content plaatsen. In de toekomst wil ik dat klanten zelf hun bestellingen kunnen plaatsen via de webwinkel van Snelsite.

Voor Teylinger Borduur Services hadden wij voorheen een website die via een ver familielid was gemaakt. Er waren natuurlijk wel wat minder kosten, alleen het was ook wat minder gebruiksvriendelijk. Voor het plaatsen van teksten en afbeeldingen waren wij geneigd dit neer te leggen bij het familielid, dat was onze systeembeheerder. Wanneer wij nu nieuwsitems willen delen, kunnen wij die in een mum van tijd plaatsen op onze website van Snelsite. Ik heb zelfs laatst een bedrijfsfilmpje op de website geplaatst. De service vanuit MoveNext is erg prettig, want vragen worden snel beantwoordt.

Inmiddels maak ik al een jaar of tien gebruik van een website. Iedere keer zie ik nieuwe ontwikkelingen en mijn tip aan andere ondernemers is: sta niet stil en verbeter je website. Met de komst van de nieuwe webwinkel hoop ik het het gebruiksgemak voor de klanten te verhogen. Zodat mijn producten altijd bereikbaar zijn voor klanten.”

Ben jij ook een ondernemer en wil je snel en gemakkelijk een website voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden van een Snelsite.