• Fieke van der Lecq met Ecovisie

Fieke van der Lecq met Ecovisie

Mijn website? Is een openbaar archief voor mijn publicaties!

"Een website is voor mij belangrijk om te laten zien dat mijn bedrijfje Ecovisie echt bestaat. Als zzp'er zit je al snel in de hoek van de hobbyknutselaars, zeker als je geen kantoor hebt. Daarom wil ik vindbaar zijn als professional. Mensen kunnen dan zien wat ik zoal doe en voor welke opdrachtgevers ik eerder heb gewerkt, dit vind je terug in mijn portfolio.

Ik heb al jaren een website en zorg ervoor op hoofdlijnen mee te gaan met de technische ontwikkelingen. Een recente ontwikkeling is het geschikt maken van sites voor meerdere media, waaronder mobiel. Snelsite biedt die mogelijkheid, doordat de pagina's uit blokken zijn opgebouwd. Dat is makkelijk te leren, zeker doordat ik al met Latus had gewerkt (oudere versie). Ik kan de site dus zelf bijhouden en dat is erg handig. Bovendien is de service vanuit MoveNext prima; met een persoonlijke benadering en snelle afhandeling. Daarnaast is een SnelsitePro prettig geprijsd voor een zzp'er.

Mijn website is ook een openbaar archief voor mijn publicaties. Ik ben ze nog aan het uploaden en daarna kan iedereen de publicaties lezen. Dat is handig voor studenten, journalisten, en ook voor mezelf: binnenkort hoef ik alleen maar naar mijn site te verwijzen. Wat mijn site kenmerkt zijn de rustige kleuren en de vogel uit mijn bedrijfslogo die overal terugkomt in het design. Er zit ongeveer vier uur aan vormgeving in de SnelsitePro en dit kan naar wens worden ingevuld. In de toekomst hoop ik een consistente stroom van nieuwsberichten te plaatsen want ik houd mijn bezoekers graag op de hoogte over wat ik als econoom doe."

Ben jij een ondernemen en wil je ook een website voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden van een Snelsite.