• Ruurd Portman met PIT advies interim

Ruurd Portman met PIT advies interim

Online presence is een must voor een adviseur

"In oktober 2015 heb ik eindelijk mijn eigen website online, genaamd: pit-adviesinterim.nl. Vijftien jaar heb ik met passie diverse rollen vervuld in de IT. Op deze kennis wil ik graag voortborduren als adviseur voor het optimaliseren van bedrijfsfuncties. Voor het binnenhalen van opdrachten is online presence met een eigen website een must!

Voordat een potentiƫle opdrachtgever besluit om kandidaten uit te nodigen voor een kennismaking, zal hij zich oriƫnteren op internet. Als je dan niet te vinden bent beland je al snel op de stapel met afvallers. Als je echter te vinden bent met een eigen site die je een eigen identiteit uitstraalt heeft dit een positief effect op de indruk die je bij de opdrachtgever maakt. Daar ben ik van overtuigd.

Ik ken de oudere versie van Snelsite nog en heb altijd positieve ervaringen met het product gehad voor de opzet van mijn vrijwilligersproject. Inmiddels is Snelsite flink doorontwikkeld en alleen nog maar eenvoudiger geworden. Ik hoefde daardoor niet lang na te denken om gebruik te maken van Snelsite. Over de dienstverlening ben ik ook erg tevreden, Julia heeft mij geholpen met de opzet en beantwoordt snel je vragen. Je krijgt waarom je vraagt; er is duidelijkheid en helderheid bij MoveNext.

Wat mijn website bijzonder maakt is dat het beknopt en krachtig is. Hij doet precies waar hij voor is bedoeld: mij en de dienstverlening van mijn bureau presenteren. Niets meer en niets minder. Doordat ik gebruik maak van een SnelsiteOne heb ik een aantal functionaliteiten niet die een SnelsitePro wel heeft, waaronder het toevoegen van directe links van je contactgegevens en een link naar je profiel op LinkedIn. Gelukkig ben ik technisch ingesteld en lukt mij dit zelf met functionaliteiten binnen HTML. Maar heb je hier liever meer ondersteuning bij vanuit Snelsite, dan kan je natuurlijk kiezen voor een SnelsitePro. Voor alle wensen heeft MoveNext eigenlijk het juiste pakket."

Ben jij ook een adviseur en wil je snel en gemakkelijk een website voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden van een Snelsite.