• 6 juni 2024: Subsidie Dumava Nog Beschikbaar voor Monumenten!

6 juni 2024: Subsidie Dumava Nog Beschikbaar voor Monumenten!

Voor het eerst in de geschiedenis is de populaire Dumava-subsidie niet op de eerste dag overtekend. Dit betekent dat er nog steeds mogelijkheden zijn om deze waardevolle subsidie aan te vragen. Monumenteneigenaren die hun historische panden willen verduurzamen, hebben nu een unieke kans om financiƫle ondersteuning te verkrijgen.


De Dumava-subsidie is speciaal ontworpen om monumenten, die geen woonhuis zijn, te helpen bij het verduurzamen en energie-efficiƫnt maken van hun panden. Het doel is om het culturele erfgoed van Nederland te behouden en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Om in aanmerking te komen voor de Dumava-subsidie, is een DUMO-rapportage vereist. Deze rapportage geeft een gedetailleerd inzicht in de mogelijkheden en noodzakelijke stappen om uw monument te verduurzamen. Wij leveren professionele DUMO-rapportages die voldoen aan alle eisen en helpen u bij het aanvragen van de subsidie.

Er is nog steeds geld beschikbaar, dus wacht niet langer! Het verduurzamen van uw monument is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het behoud van ons cultureel erfgoed. Neem vandaag nog contact met ons op voor een DUMO-rapportage en maak gebruik van deze unieke kans om uw monument te verduurzamen met behulp van de Dumava-subsidie.

Voor meer informatie en het aanvragen van een DUMO-rapportage, bezoek onze website of bel ons direct. Samen zorgen we voor een duurzame toekomst voor onze prachtige monumenten!