Veilig & Beter

De afgelopen jaren stonden voor ons in het teken van vernieuwing. Om onze hosting, e-mail en internet toekomstproof te maken werd vrijwel de volledige basis van onze internetdienstverlening vernieuwd. Het proces van vernieuwing verliep vorig jaar helaas niet voor al onze klanten zonder slag of stoot. De overstap was echter noodzakelijk om weer voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen. De resultaten zijn gelukkig uitstekend!

Veilig
Van de verbeteringen aan de 'achterkant' die ons systeem veiliger hebben gemaakt, merkt u actief niet zoveel. Voor ons zijn ze erg belangrijk: Websites en hosting van MoveNext zijn veiliger en beter beschermd: we kunnen problemen in de techniek van (andere) klanten nu vroeg opsporen.

Beter
De nieuwe vormgeving van het klantscherm biedt veel gemak: de intuïtieve besturing maakt het gebruik eenvoudiger en sinds kort zijn ook facturen daar weer online beschikbaar. Verder is movenext.nl vernieuwd en gemaakt met Snelsite: een nieuw product dat websites optimaliseert voor smartphones en vindbaarheid.